Tarhan: Yoksulluğu yendim, ülkenin kaderini de değiştirebilirim!

Tarhan, Darıca’da esnaf gezmesiyle güne başlarken, Çayırova’da dernek ziyaretleriyle programını tamamladı. Tarihi yapısı, yerleşik esnafı ve kültürü...

Tarhan, Darıca’da esnaf gezmesiyle güne başlarken, Çayırova’da dernek ziyaretleriyle programını tamamladı.

Tarihi yapısı, yerleşik esnafı ve kültürüyle Kocaeli’nin güzide yerlerinden ve aynı zamanda milletvekili adayı Tarhan’ın yaşadığı yer Darıca’da, esnaf Tarhan’ı sıcak ve yakınlık gösteren davranışlarıyla karşıladı. Desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyen esnaf milletvekili adayı Tarhan’a “Meclise girdiğinizde de sizi buralarda görmek istiyoruz” diyerek söz istedi. Hiçbir zaman Kocaeli’den kopmayacağını ifade eden Tahsin Tarhan, “Amacım zaten Kocaeli’nin sorunlarını sizlerle birlikte oturup konuşarak bir çözüme kavuşturmaktır. Kentimizin insanından asla uzaklaşmayacağım” dedi.

 

“YOKSULLUĞU YENDİM, BU ÜLKENİN KADERİNİ DE DEĞİŞTİREBİLİRİM”

Darıca’nın ardından programına Çayırova bölgesinde devam eden Tarhan, burada ilk olarak Gümüşhaneliler Derneğini ardından da Çayırova Emek Sporu ziyaret etti. Siyaset yapmaya değil, komşuluk hemşerilik hakkı için geldiğini belirten Tarhan, “Ben çocukluğumu çok zor şartlar altında geçirdim. Eğitim hayatımda zorluklar yaşadım. Yoksul bir ailenin çocuğuyum. Ama kaderimi yendim. Çok çalıştım çok mücadele verdim, yoksulluğu yendim. Eğitimde yaşadığım sorunlardan dolayı daha 35 yaşımda Çayırova Emek mahallesine okul yaptırdım. Ben kendi kaderimi nasıl değiştirdiysem, yoksulluğu yendiysem bu ülkenin kaderini de bu kentin yoksulluğunu da yenebilir, değiştirebilirim” dedi. Dernek erbabının sorularını ve merak ettiklerini de cevaplandıran Tarhan, “Öyle bir vekil olacağım ki benimle gurur duyacaksınız. Telefonumu buraya asıyorum. Ne zaman arasanız ulaşabileceksiniz” diye konuştu.

 

CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan, Darıca’da esnaf ziyaretleri yaptığı sırada Sarkuysan işçileriyle birlikte yemekhanede öğle yemeği yedi. Çalışanlara geçmişinden bahseden Tarhan, başarı öyküsünü anlattı ve “Bu kaderi hep beraber el ele birlik ve beraberlik içinde değiştirebiliriz” dedi.

#

08 May 2015 - 09:36 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.