Tarhan’a Hintli sanayicilerden ziyaret

Kimi zaman parti çalışmaları, kimi zaman da özel gezileri ile ilgili paylaşımlarda bulunan Tarhan, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Hindista...

Kimi zaman parti çalışmaları, kimi zaman da özel gezileri ile ilgili paylaşımlarda bulunan Tarhan, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Hindistanlı bir heyeti kabul etmiş.

Aynı zamanda bir sanayici olan, partisinin bu konudaki hemen her çalışmasının içinde yer alan Tarhan, Hintli sanayicilerle makamında bir araya gelmiş.

Aynı zamanda “Barış Yurdu Hindistan” adlı bir de kitabı bulunan Tarhan’a Hintli sanayiciler, bölgelerinin çok ilginç, Tarhan’ın daha önce görmediği fotoğrafların yer aldığı başka bir kitabı da kendisine hediye etmişler.

Tarhan ziyaret ile ilgili paylaşımını da “Değişik kültürlerle bir arada olma şansı en büyük zenginlik” notu ile yapmış…

#

24 Eki 2016 - 14:26 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.