• BIST 89.955
  • Altın 145,546
  • Dolar 3,5984
  • Euro 3,9105
  • Kocaeli : 7 °C
  • İstanbul : 8 °C
  • Sakarya : 7 °C

Tarihi Sarıyer Börek 1 ton börek üretecek

Tarihi Sarıyer Börek 1 ton börek üretecek
Börek ve unlu mamuller konusunda uzmanlaşmış, yıllar boyunca titizlikle edindiği bilgi ve birikimini sürekli genişleyen Tarihi Sarıyer Börek’in..

Börek ve unlu mamuller konusunda uzmanlaşmış, yıllar boyunca titizlikle edindiği bilgi ve birikimini sürekli genişleyen Tarihi Sarıyer Börek’in Başiskele’deki yeni üretim tesisi bugün düzenlenecek olan törenle hizmete giriyor.

 

Geçmişi 1895 yılına dayanan, günümüze ulaşmış asırlık bir lezzet durağı olan Tarihi Sarıyer Börek, yeni üretim tesisini bugün saat 11.00’de açıyor. Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi, D-130 Karayolu üzeri No: 172 adresinde hizmete girecek olan yeni tesisin açılışı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen ve yeni üretim tesisini basın mensuplarının katılımıyla kamuoyuna tanıtan Tarihi Sarıyer Börek Genel Müdürü Akın Şahbaz, şubeleşme ile ilgili bilgiler verdi.

 

GÜNDE 1 TON BÖREK

ice11-004.gif

Türkiye’nin her noktasına ulaşmak istediklerini dile getiren Akın Şahbaz, “Şu an Kırklareli, Kayseri, Muğla ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde 46 şubemiz var. 80 şube hedefimize ulaştığımızda yurtdışına açılmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. Erdeniz Çolak’ın sahibi olduğu ve 1995 yılında markalaşarak İzmit merkezli olarak faaliyete geçen Sarıyer Börek, yaklaşık bin metrekare alanda kurulan üretim tesisi ile hizmet verecek. 50 personelin çalıştığı tesiste günde 1 tondan fazla börek üretimi yapılacak ve şubelere servis edilecek.

 

“TREND BİR SEKTÖR”

Türkiye’nin dört bir yanındaki hizmet veren Tarihi Sarıyer Börek, ayrıca yenilenen konsepti ve iç mimarisi ile de dikkat çekiyor. Bu yılki hedeflerinin 60 şubeyi tamamlamak olduğunu dile getiren Genel Müdür Akın Şahbaz, “İçinde bulunduğumuz sektörümüz giderek önem kazanıyor. Yatırımcılar o tarafa artık çok fazla yönelmiyor. Bunun sebebi istenen ücretler. Birçok firma yatırımcıdan şube açmak için 1 milyon liradan fazla para isterken, bizim sektörümüzde bu fiyat 100 bin lira civarında. Bu da bizi tercih edilir kılıyor. Sektörümüz trend olma yolunda ilerliyor. Amacımız Türkiye’nin her yerine ulaşmak” dedi.

 

PASTIRMALI KAŞARLI BÖREK

Kaliteden ödün vermeden müşterilerine hizmet ettiklerini ifade eden Şahbaz, “Kendimize özel reçetelerle hazırladığımız börekte kullandığımız malzemeleri özenle seçiyoruz. Farklı tatların yer aldığı firmamızda özellikle haşhaşlı açma ve kaşarlı pastırmalı börek son dönemde en çok sattıklarımız arasında yer alıyor” diye konuştu.

 

ŞAHBAZ’DAN AÇILIŞA DAVET

Sektörde ve yaptıkları işte önceliği her zaman müşteri memnuniyetine verdiklerini de ifade eden Genel Müdür Akın Şahbaz, şöyle konuştu: “Müşterimizin memnuniyeti bizi de mutlu ediyor. Her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Biz büyürken tedarikçi firmamızı ve lezzetimizi değiştirmiyoruz. Bugünkü açılışımıza bütün Kocaeli halkını bekliyoruz.”

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim