Tarihi Tren Garı Binasında “Birikim Orijinal” Sergisi

Sergide tamamı kişisel el ürünleri olan özel tasarım kitap ayraçları, defterler, üç boyutlu kumaş doku çalışmalarının da aralarında bulunduğu 35 eser...

Sergide tamamı kişisel el ürünleri olan özel tasarım kitap ayraçları, defterler, üç boyutlu kumaş doku çalışmalarının da aralarında bulunduğu 35 eser yer alıyor. AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Giyim bölüm öğretmenleri ve öğrencilerinin de ziyaret ettiği sergi beğeni topladı.

 

REYHAN YILMAZ KİMDİR?

Kocaeli doğumlu Reyhan Yılmaz esnaf bir ailenin kızı. Gölcük Anadolu Kız Meslek Lisesi Hazır Giyim Bölümünü bitirdikten sonra Kocaeli Üniversitesi’nde aynı dalda ön lisans yaptı. Sergiyle ilgili duygularını paylaşan Ressam Yılmaz “Resim yapmayı kendimce iletişim olarak seçtim. 10 yıldır resimle uğraşıyorum. Resim yapmak benim için paylaşmak demektir. Beni bugünümde yalnız bırakmayan hocalarıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Nursu KABLAN

#

09 Kas 2016 - 15:19 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.