Taşköprü’de Şampiyon: İshakçılar

FİNAL MÜSABAKASINA KATILIM YOĞUNDU Deince’nin 7 yeni mahallesi olan Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toyları’ın merkezi o...

FİNAL MÜSABAKASINA KATILIM YOĞUNDU

Deince’nin 7 yeni mahallesi olan Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toyları’ın merkezi olan İshakçılar’da düzenlenen Taşköprü Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda final karşılaşması oynandı. Gerçekleşen programda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Arif Özkan, Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Numan Akdoğan, Kocaeli Damızlık ve Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Cemil Gülfem, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri, mahalle muhtarları, turnuvaya katılan takımların temsilcileri ile vatandaşlar yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında İshakçılar ve Kozluca takımları final müsabakası için sahadaki yerlerini aldı.

 

BAŞKAN BULUT SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Derince Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan spor tesislerinde gerçekleşen final karşılaşmasında etkili bir futbol ortaya koyan İshakçılar takımı 6-0 gibi net bir skorla rakibi Kozluca’yı mağlup etmeyi başardı. Müsabaka sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Düzenlenen organizasyonda önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde olmak. Bu anlamda hizmete sunduğumuz Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın amacına ulaştığını görmek bizleri çok mutlu etti. Bunun yanında inşası devam eden Er Meydanı projemizle birlikte bu alan tamamen spor merkezi olma özelliğini taşıyacak. Türkiye’ye örnek olacak projemiz ata sporumuz olan güreş branşına en güzel şekilde hizmet verecek” dedi.

Haberin foto galerisi için BURAYA tıklayınız

 

 

TURNUVA SONUÇLARI:

1. İshakçılar

2. Kozluca

3. Aslanlı Kösele

En Centilmen Takım: Pamuklar

Gol Kralı: Furkan Altıntaş

En İyi Teknik Direktör: Ümit Kahya

#

19 Eki 2017 - 11:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.