Tavşancıl Albay Sami Bey Evi restore ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tavşancıl’da bir tarihi yapıyı daha günümüze kazandırıyor. Dilovası Tavşancıl mahallesi 1690 nolu parselde yer alan üç...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tavşancıl’da bir tarihi yapıyı daha günümüze kazandırıyor. Dilovası Tavşancıl mahallesi 1690 nolu parselde yer alan üç katlı tarihi ev, restorasyon projesi kapsamında yenileniyor. Yörede Albay Sami Bey Evi olarak bilinen tarihi yapı, mimarisi ve malzeme niteliği açısından diğer Tavşancıl evlerinden farklı özellikler taşıyor. Toplam kullanım alanı 243 metrekare olan yapının bodrum ve zemin katı 80, birinci katı ise 83 metrekare ölçülerine sahip. Binanın bodrum katı taşlık ve odalardan oluşuyor. Zemin ve birinci kata sofa, odalar, tuvalet ve banyo bulunuyor.

#

19 Oca 2017 - 13:34 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.