Tavşancıl Marshall Lisesi Mehmet Akif’i unutmadı

Dilovası Tavşancıl’da bulunan Marshall Boya Ticaret Meslek Lisesi’nde Mehmet Akif’in İstiklal Marşı’nın kabulü ile ilgili bir dizi anma etkinliği yapı...

Dilovası Tavşancıl’da bulunan Marshall Boya Ticaret Meslek Lisesi’nde Mehmet Akif’in İstiklal Marşı’nın kabulü ile ilgili bir dizi anma etkinliği yapıldı. İlçe protokolünden başta Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Dilovası Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Kemal Kotan, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar ve çeşitli okul müdürleri, parti ve sendika temsilcileri hazır bulundu.

BELGESELLE ANILDI
Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşen program Okul Müdürü Mesut Coşkun’un açılış konuşmasından sonra Müdür Yardımcısı Ali Osman Tok başkanlığında etkinliğe ev sahipliği yapan okulda programı hazırlayan görevli öğretmenler Demet Durmuş, Emrah Kapucu, Serra Demirci, Şafak Aydın da belgesel anlatımlarıyla anmaya son derece başarılı bir şekilde destek verdiler.

PLAKET VERİLDİ
Özellikle Berna Kaya’nın şehit asker annesi ile Mehmet Arabacı’nın şehit asker performansı dillere destandı ve izleyicilerden de haklı olarak bol alkış aldı. Öğrencilerin çeşitli şiirleri, konuşmaları ve oratoryaları ile renkli bir atmosferde geçen tören sonunda İstiklal Marşı tam ve güzel okumada ilçede ilk üçe girenler plaket aldılar. İlçe birincileri Hasan Ali Yücel İ.Ö:O.’dan Eda Gül ve Enka ATL’den Sefa Türkay Dedeoğlu’na plaketlerini İlçe Kaymakamı Hasan Göç verdi. Plaketler protokol tarafından sahiplerine verildikten sonra program sona erdi.

#

16 Mar 2011 - 17:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.