Tayini çıkan polisler uğurlandı

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 10 yılı doldurmuş polis memurları ile terfi eden müdürlere İl Asayiş Şube Müdürlüğünde veda edildiGeçtiğimiz g...

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 10 yılı doldurmuş polis memurları ile terfi eden müdürlere İl Asayiş Şube Müdürlüğünde veda edildi

Geçtiğimiz günlerde Sakıp Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen terfi töreninin ardına İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 10 yılı doldurmuş polis memurları ile terfi alan Müdürlerin yerlerinde değişiklik oldu.

KENDİLERİNDEN MEMNUNUZ
İl Asayiş Şube Müdürü Uğur Eldemir bünyesinde görev yapmış personele veda konuşmasında “biz bir aileyiz. 10 seneden fazladır görev yapanlar aramızdan ayrılıyorlar. Canları pahasına görev yaptılar. Biz kendilerinden memnunuz. Değişikliğin canlılık getireceğini umuyoruz gittikleri yerde umarız başarılı olurlar” dedi.

İZMİT İLÇEDE İKİ YUSUF MÜDÜR
İl Asayiş Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Yusuf Uysal yapılan düzenlemeyle İzmit İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak göreve getirilirken, İl Asayiş Şube Müdürlüğünde amir olan ve aldığı terfi ile müdür vasfına ulaşan Atilla Can’da Derince İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına getirildi. İl Asayiş Şube Müdürlüğünden 11 polis memuru ile 2 müdür giderken yerine 7 kişi gelecek.

#

08 Tem 2013 - 15:18 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.