Tecavüzden yargılanan Kayan'a hapis cezası!

İzmit’te emlakçılık yapan ve 2011 yılında yanında çalışan bir kadına tecavüz ettiği iddiası ile Gencay Kayan hakkında dava açılmış ve 2. Ağır Ceza Mah...

İzmit’te emlakçılık yapan ve 2011 yılında yanında çalışan bir kadına tecavüz ettiği iddiası ile Gencay Kayan hakkında dava açılmış ve 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada Kayan 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Dava sürecinde tahliye olarak tutuksuz yargılanmasına karar verilen Kayan hakkında Yargıtay tarafından 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Hakkında yakalama kararı verilen Gencay Kayan 3 gün boyunca iş yeri ve evinde bulunamazken Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Körfez ilçesinde yakalandı. İşlemleri tamamlanan Gencay Kayan tutuklanarak cezaevine gönderilirken Kayan’ın hakkında geçtiğimiz yıllarda açılan ve halen devam eden 14 ayrı taciz suçlaması bulunduğu öğrenildi. Nuri AKÇAHARMAN

#

30 May 2017 - 11:54 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

yasemin - allah belasını vermis allahın adeletı sükürler olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 11:54
02

murat - ALLAH belasını versin ama ceza çok az güvenim kalmadı bu sisteme tecavüzcüden yana sanki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 11:54
01

Eski Öğrenci - Senelerce kız yurtları ile irtibat kurarak, sahte iş ilanı vererek, burs vaadiyle kız öğrencilere ulaşarak ve mesleği olan emlakçılığı alet ederek kurduğu taciz-tecavüz tezgahlarının cezası 8 yıl hapis değil. Onlarca kızın hayatını karartmanın cezası bu kadar basit olamaz. Umarım cezaevinde hakettiğini bulur. Taciz, tecavüz ne demekmiş öğrenir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 11:54