Tecrübe Trasferi Buluşmalarının konuğu Rana Kaplan oldu

İzmit Genç İş Adamları Derneği’nin (İZGİAD) düzenlediği Tecrübe Trasferi Buluşmalarının Mart ayının konuğu  Kişisel Gelişim Uzmanı Rana Kaplan oldu. İ...

İzmit Genç İş Adamları Derneği’nin (İZGİAD) düzenlediği Tecrübe Trasferi Buluşmalarının Mart ayının konuğu  Kişisel Gelişim Uzmanı Rana Kaplan oldu. İzmit Genç İşadamları Derneği (İZGİAD) Başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetim kurulu üyelerinin Kocaeli Ticaret Odasında organize ettiği seminerde Kaplan, “Başarıya giden yolda hedeflerinizden vazgeçmeyin” dedi.

 

“KENDİMİZİ VE HEDEFLERİMİZİ SORGULAMALIYIZ”

Her hamlenin mutlak bir amacı olduğunu söyleyen Kaplan, “Hayatta başarılı olmadığımız durumlarda olabilir. Başarılı olan insanlar hatayı sonuç olarak görür ve bu sonucu değiştirmenin yollarını arar. Eğitimler,  zihnimizin işleyişi tanıyıp kullanarak başarılı olan kişilerin başarıya ulaşma yöntemlerini modellememizi sağlar. Böylece yapmak istediklerimizi yapabilir, olmak istediğimiz yere gelebilir, korku ve kaygılarımızdan özgürleşebilir, yaşamımızın mimarı olabiliriz. Deneyimleri irdelemek, oluşum basamaklarını belirlemek, hedefe ulaşmak için onları yeniden düzenlemek gerekir. Elde ettiğiniz sonuçlar, onların siz ve başkaları üzerindeki etkileri kişisel programlamanın ürünüdür. Her davranış bir dizi düşünce ve tutum sonucu oluşur. Kişisel potansiyelimizi, yeteneklerimizi kullanabildiğimiz, tatmini ve başarıyı hissettiğimiz ortamlar bulup kendimizi ve hedeflerimizi sorgulamalıyız” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yaklaşık 2 saat süren sohbetin ardından  İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya ve üyeler, bilgi ve tecrübelerini paylaştığı için Rana Kaplan’a teşekkür  ederek günün anısına plaket takdim etti.

#

29 Mar 2017 - 14:22 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.