Tekzen, 41 Burda AVM’de hizmetinizde

Tekzen, 13 yıldır faaliyet gösteren “İzmit Outlet” mağazasını daha iyi hizmet sunmak amacıyla, İzmit 41 Burda AVM’ye taşıyor. 41 Burda AVM’de 1498 m2’...

Tekzen, 13 yıldır faaliyet gösteren “İzmit Outlet” mağazasını daha iyi hizmet sunmak amacıyla, İzmit 41 Burda AVM’ye taşıyor. 41 Burda AVM’de 1498 m2’lik alanda, modern dekorasyonu ile alışveriş kolaylığı sağlayacak yeni mağazasında zengin ürün çeşitlerini müşterileri ile buluşturuyor.

 

BİNLERCE ÜRÜN

Bugün saat 10.00’da düzenlenecek törenle açılışı gerçekleştirilecek mağazada, açılışa özel kampanyalar İzmitlileri bekliyor.  İzmit 41 Burda AVM Tekzen mağazasında, mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar binlerce çeşit ürün yer alıyor.

#

13 Tem 2017 - 13:34 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.