TEKZEN artık 41 Burda’da

Türkiye’nin ilk ve tek yüzde yüz yerli sermayeli ev güzelleştirme merkezi Tekzen, İzmit Outlet’de bulunan mağazasını 41 Burda Alış Veriş Merkezi’ne ta...

Türkiye’nin ilk ve tek yüzde yüz yerli sermayeli ev güzelleştirme merkezi Tekzen, İzmit Outlet’de bulunan mağazasını 41 Burda Alış Veriş Merkezi’ne taşıdı. Yeni mağazanın açılışına; TEKZEN Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, TEKZEN operasyon ve emlak geliştirme müdürü Hüseyin Mehteşe, bölge müdürleri Ali Aksoy ve Eren Tezcan ve davetliler katıldı.  1995 yılından bu yana hizmet veren TEKZEN mağazaları bugün 53 il de 121 mağazası ile alanında zirveyi koruyor. 1498 metrekarelik alanda 41 Burda AVM’de hizmete açılan TEKZEN’de mobilyadan mutfak gereçlerine inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine bahçe dünyasına kadar binlerce ürün bulunuyor.

 

TÜRKİYE’NİN YÜKSELEN BİR DEĞERİ

TEKZEN 41 Burda AVM açılış kurdelesi katılımcılar ile birlikte kesilirken günün konuşmasını TEKZEN Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya yaptı. Kızılkaya, ‘ TEKZEN olarak hedeflerimiz doğrultusunda hızlı büyümeye devam ediyoruz. Başarılı iş sonuçlarımızın, uzun vadeli stratejik bakış açımızın finansal sağlamlığımızın ve kurumsal yönetime verdiğimiz önemin şirketimizin yüksek performansına yansıdığını memnuniyetle görüyoruz. TEKZEN 2016 yılında ciro bakımından memlekete 265. Büyük şirkete perakende sektörünün ise 16. büyük zinciri olarak Türkiye’nin yükselen bir değeri haline gelmiştir.

 

KOCAELİLER MEMNUN KALACAK…

B yıl 121 olan mağaza sayımıza 130’a çıkarmayı hedefliyoruz. Bir yandan yeni mağazalar açarken var olan mağazalarımızı da müşterilerimize daha konforlu alışveriş ortamı sunmak için yenilemeye devam edeceğiz. 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren İzmit Outlet mağazamızdan daha ferah bir ortamda rahat alışveriş yapılabilecek bir şekilde düzenleyerek 41 Burda AVM’ye taşıdık. TEKEN olarak her zaman müşteriyi anlayan ihtiyacına uygun tavsiyeler veren güler yüzlü dürüst ve bilgili personel isdihtam ediyoruz. Çünkü  ziyaretçilerimizin mağazamızdan memnun ayrılmasını çok önemsiyoruz. Çalışanlarımıza da bu değerler doğrultusunda eğitim veriyoruz. İzmitlili’lerin yeni mağazamızda sunulan hizmetten memnun kalacağından inancımız tamdır” dedi. Hatice ŞENTÜRK

masa-024.jpg

mehmet-018.jpg

personel-011.jpg

tekzen.jpg

#

14 Tem 2017 - 12:04 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.