TEM otoyolunda iki araç şarampole uçtu: 7 yaralı

Kaza, TEM otoyolu Sapanca mevkii Kocaeli-Sakarya sınırı İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soyadı öğrenilemeyen Onur isimli...

Kaza, TEM otoyolu Sapanca mevkii Kocaeli-Sakarya sınırı İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soyadı öğrenilemeyen Onur isimli sürücünün kullandığı 37 PD 671 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıktı. Hızla savrulan otomobil önünde seyir halinde olan Doğan İ. idaresindeki 34 GT 7900 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta yol kenarına uçtu. Kaza sonrasında yol kenarına uçarak ağır hasar alan iki araçta bulunan 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kazayı gören sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine Kocaeli ve Sakarya’dan çok sayıda ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulansa alınarak Kocaeli ve Sakarya’daki hastanelere sevk edildi. Kazada yaralanan 34 GT 7900 plakalı otomobilin sürücüsü Doğan İ., kazanın bir anda olduğunu ifade ederek, “Orta şeritten ilerliyordum. Arkamdaki araba sol şeride geçti. En sol şeritten gidiyordu. Sonra bana sağ tarafımdan vurup beni yol dışına attı. Dikiz aynasından da gözetliyordum bana vuran araç kartal gibi geldi” dedi. Öte yandan, kazada yol kenarına uçan araçlar daha sonra çekici ile yoldan kaldırılırken, polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

#

23 Mar 2017 - 17:47 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.