TEMAD’da başkan değişmedi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’nin 17. olağan genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Mevcut başkan Bekir Tülü’nün tek ada...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’nin 17. olağan genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Mevcut başkan Bekir Tülü’nün tek aday olduğu kongre tek liste ile yapıldı. Genel kurulda divan başkanlığına Yüksel Sezgin seçildi. Kongrenin açılışında konuşan Sezgin, derneklerinin giderek büyüdüğünü ve Marmara Bölgesi’nde daha büyük bir oluşum olmadığını dile getirdi.

 

“TAZMİNATLAR ALINACAK”

Daha sonra konuşan TEMAD Başkanı Bekir Tülü ise, “Kongreyi Orduevi’nde yapma talebimiz reddedildi. Başarılı işler yaptık ve bunları birlikteliğimizle elde ettik. Çalışmalarımız sürüyor. İnanıyorum ki yakın zamanda maaş bağlamadaki dengesizlik ve görev tazminatlarımız konusunda mutlu sona ulaşacağız. Fakat bu süreç zaman alıyor, sabırlı olmak gerek. Yıllık ciromuz 215 bin liraya yükseldi. Şu anda bin 650 üyemiz var” dedi. Burs verdiklerini de söyleyen Tülü, ödemelerin aylık 200 lira, 4-8 yaş grubu kimsesiz çocuklar için iftar ve lunapark etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

 

YÖNETİM KURULU

Bekir TÜLÜ (Başkan)

Hüseyin DİZDAR

Muammer ÜSTÜNER

Hakan AK

İlhan BAYRAM

Erdoğan KÖSEOĞLU

Ömer KISRURE

 

DENETİM KURULU

Kerim YAVAŞ

Dursun KÜLÜK

Çetin GANİOĞLU

 

DİSİPLİN KURULU

Galip AYDINLIK

Ayşe Nazlı YABACI

Burak YABACI

#

26 May 2017 - 12:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.