Tenisin kalbi Antalya'da atıyor!

Antalya Manavgat’ta düzenlenen turnuvaya Ali Bey Club ev sahipliği yaptı. Dünyada eşi benzeri olmayan, tenis festivali havasındaki turnuvaya ilgi yoğu...

Antalya Manavgat’ta düzenlenen turnuvaya Ali Bey Club ev sahipliği yaptı. Dünyada eşi benzeri olmayan, tenis festivali havasındaki turnuvaya ilgi yoğundu. Altı gün boyunca 50 kortta toplam 1478 maçın oynandığı şampiyonada kıyasıya mücadeleler yaşandı. Tenisçilerimiz zirveye çıktı

 

TAKIM ŞAMPİYONASINDA 3’NCÜLÜK İZMİT’İN

30 kulübün müsabakada yer aldığı 13 kategoride 133 takımın mücadele ettiği şampiyonada ilimizden yazarımız Dr.Havva Bilgin Türedi ve Demet Boyacı zirve yaptı. Serpil Üretürk ‘ün muhteşem başarısıyla İzmit Tenis Kulübü Türkiye 3’ncüsü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Akgül, Erkan Naibi ve Bülent Necimoğlu takdim etti.

 

İZMİT TENİS BRANŞINDA TARİH YAZACAK

İzmit Tenis Kulübü Başkanı Metin Türedi “Şahsım adına büyük gurur duyuyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Gerek yönetim kadromuz olsun, gerek hocalarımız, gerekse sporcularımız olsun çok çalışıyoruz. Bu çalışmalar bize sonuçlarını güzel bir şekilde veriyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  İzmit Tenis Kulübü olarak durmadan daha fazla çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Ve inanıyorum ki bir daha ki yıl çok daha güzel sonuçlar alacağız. İzmit tenis branşında önümüzdeki yıllarda tarih yazacak” dedi.

6-(600-x-450).jpg

İŞTE MÜSABAKALARA KATILAN SPORCULARIMIZVE KATEGORİLERİ:

İzmit 45+ erkekler

İrfan Amasyalı
Erkin Harman
Bülent Koşar
Abdülkadir Babaoğlu

 

İzmit 50+ bayanlar

Havva Türedi
Serpil Üretürk
Demet Boyacı

 

İzmit 50+ erkeklerde

İsmail Üretürk
Haşim Boyacı
M.Emin Bilgin
Hakan Osanmaz
Selim Elmalı

 

İzmit 60+ erkeklerde

Ümit Aksoy
Gökhan Kural
Metin Türedi
Ercüment yıldız
Osman Bozdağ

1-(600-x-434).jpg

2-(600-x-450).jpg

3-(600-x-450).jpg

4-(600-x-451).jpg

8-(600-x-450).jpg

 

10-(600-x-450).jpg

11-(600-x-434).jpg

#

22 May 2017 - 10:28 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.