Teniste, Kocaeli Anadolu farkı

2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler Tenis Müsabakaları önceki gün oynana maçlarla birlikte tamamlandı. Üç gün süren tenis müsabakaları...

2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler Tenis Müsabakaları önceki gün oynana maçlarla birlikte tamamlandı. Üç gün süren tenis müsabakalarında genç kızlarda ve genç erkeklerde Kocaeli Anadolu Lisesi birinci oldu.

14-16 Mart tarihleri arasında İzmit Tenis Kulübü’nde yapılan gençler tenis müsabakalarında kızlarda 6 okul mücadele ederken erkeklerde ise 5 okul mücadele etti.i Müsabakalara toplamda ise 47 öğrenci katıldı. Önceki gün oynanan final müsabakalarıyla birlikte genç kızlarda Kocaeli Anadolu Lisesi birinci olurken, Atılım Anadolu Lisesi ikinci, Gebze Anadolu Lisesi üçüncü ve Cahit Elginkan Lisesi dördüncü oldu.

KOCAELİ ANADOLU, ERKEKLERDE DE LİDER
Genç kızlar birinci olan Kocaeli Anadolu Lisesi, genç erkeklerde de aynı başarıyı göstererek ilk sırada yer aldı. Genç erkeklerde Atılım Anadolu Lisesi ikinci sırada yer alırken, Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi üçüncü, Özel Erkul Anadolu Lisesi ise dördüncü sırada yerini aldı. Genç kızlarda ve erkeklerde birinci olan Kocaeli Anadolu Lisesi, 28 Mart-2 Nisan tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek.

#

18 Mar 2011 - 10:18 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.