TEOG sınavından tam puan aldı

Deneyimli eğitim kadrosu, eğitimde çağı takip eden ve yakalayan anlayışı ile göz dolduran Kültür Okullarında başarı tesadüfen gelmedi. Okul Kurucusu A...

Deneyimli eğitim kadrosu, eğitimde çağı takip eden ve yakalayan anlayışı ile göz dolduran Kültür Okullarında başarı tesadüfen gelmedi. Okul Kurucusu Ali AYDEMİR “Sınavlar konusundaki deneyimlerimizi kullanarak sınava girecek öğrencilerimize uyguladığımız program, deneme sınavları,  bu sınavların TEOG ile uyumlu oluşu, öğrencilerin sınav kaygısı ile başa çıkmalarını sağlamak için yapılan seminer ve rehberlik çalışmaları, fedakar öğretmenlerimiz sayesinde başarının geleceği zaten aşikardı. Elbette bu yoğun ve yorucu tempoya ayak uyduran öğrencilerimiz ile velilerinin de fedakarlıkları  işin içine dahil olunca başarı her zamanki gibi bizlerin oldu.” Ortaokul müdürü Çağlar AKKAŞ ise “Geçen sene okulumuz ilk kez TEOG sınavına girmişti ve o zamanki okul ortalamamız  101.80 idi, bu seneki TEOG sınav ortalamamız 105.83’e yükseldi.  Ortalamamızın yükselmesinde, başarımızın artmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi. Tam puan yapan öğrencimiz ZEHRA NİL SARIŞIK’ın yanı sıra 1 yanlış ile tam puanı kaçıran AYŞE SUDE MAĞ ve ZEYNEP SERRA ÇELİK gibi emek harcayan tüm öğrencilerimizi de ayrı ayrı kutluyorum” dedi. 

#

05 Oca 2017 - 15:24 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.