Terrace Evleri fark yaratıyor

  Almanya kökenli olan ve 2007 yılında Antalya’da kurulan SKYY Yapı Firması’nın Arızlı’da yapımına başladığı Terrace Carpediem Evleri’nin tanıtımı önc...

Terrace Evleri fark yaratıyor
Terrace Evleri fark yaratıyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

 

Almanya kökenli olan ve 2007 yılında Antalya’da kurulan SKYY Yapı Firması’nın Arızlı’da yapımına başladığı Terrace Carpediem Evleri’nin tanıtımı önceki gün gerçekleştirildi. Kokteyl şeklinde gerçekleştirilen tanıtıma SKYY Yapı Firması’nın sahipleri Yıldırım Bozkurt ile Selda Bozkurt ve Terrace evlerinin sahipleri ile çok sayıda davetli katıldı. Yeni projeler yapacağını müjdeleyen Yıldırım Bozkurt, evlerin yüzde 40’ının satıldığını belirtti.

210 BİNDEN BAŞLAYAN FİYATLAR

Kısa zamanda büyük projelere imza atan SKYY Yapı, Kartepe ilçesinde yaptığı 108 dairelik Carpe Diem konutlarının ardından 2012 yılında İzmit’te TOKİ Arızlı Konutları Akpınar Köyü mevkiinde Terrace Carpediem Evleri’nin yapımına başlayarak kısa sürede tamamladı. 29 dairelik rezidans projesi olan Terrace Carpediem Evleri’nin 210 binden başlayan fiyatlarla satışa çıktığı öğrenildi.

HER ŞEY TAMAM

Haziran ayı sonu itibariyle 0,19’dan başlayan konut kredisinin uygulanacağını belirten Yıldırım Bozkurt, “Evlerin yüzde 40’ı satıldı. Kısa sürede evlerin yüzde 40’ının satışının gerçekleşmesinde, proje bittikten sonra evleri satışa çıkarmamızın büyük bir etkisi var. Rezidansların her şeyi hazır. Arızlı; Kocaeli’de hatta Türkiye’de en sağlam yer olduğu söylenen deniz ve doğa manzaralı, TEM otoyolu ile D-100 Karayolu’na 3 kilometre mesafede” dedi.

ENERJİ VE ISI TASARRUFU

Arızlı’nın konum itibari ile şehir merkezine 9 kilometre uzaklıkta, Sabiha Gökçen’e 30, Cengiz Topel’e 20 dakika mesafede bir yer olduğunu da ekleyen Bozkurt, “Kocaeli hatta Türkiye standartlarının çok üzerinde, Avrupa standartlarında yapılan bir proje. Avrupa tarzı enerji ve ısı tasarrufu bulunmakta. Tüm malzemeler özenle seçilmiştir. Binadaki kiremit rengi bile en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş” şeklinde konuştu.

HIRSIZLIĞA KARŞI GARATİLİ

Bulunduğu ortamda sırıtmayacak bir yapı oluşturduklarını kaydeden Yıldırım Bozkurt, “Diğer yapılarda çift cam kullanılırken bu yapıda üçlü cam kullanıldı. Yanmayan ve deforme olmayan malzemeler kullandık. Dünyanın en güvenli çelik kapısı projede yer aldı. Kapılar hırsızlığa karşı 5 yıl garantili. Evlerimiz 2+1 ve 3+1 olarak iki ayrı tipte. 2+1’ler 112 metre kare iken 3+1’ler 150 metrekare. En üst katta ise 2 dubleks ev bulunuyor” dedi.

OKUL PROJESİ

Bu yıl içinde aynı bölgede özel okul projelerinin olduğunu da müjdeleyen Bozkurt, “Yapılıp kiraya verilecek. Aynı bölgede özel üniversite bile düşünebiliriz” diyerek projelerinin bitmediğini dillendirdi. Tüm Kocaeli halkına mesaj gönderen Yıldırım ve Selda Bokurt, Arızlı’nın ve Terrace Evleri’nin bu imkanından herkesin faydalanması gerektiğini vurguladı.

#

25 Haz 2014 - 16:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.