Teşekkürler Çintimar!

Siyah Beyazlı ekibin kurmayları kendilerine yıl içinde destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür ziyaretinde bulu...

Siyah Beyazlı ekibin kurmayları kendilerine yıl içinde destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

PLAKET VERDİLER

Çintimar’ın makamında gerçekleşen buluşmada Karamürsel İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, Voleybol Eski İl Temsilcisi Ömer Gültekin, Karamürsel İdmanyurdu Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan, Siyah Beyazlı ekibin antrenörleri Ahmet San ve Adnan Öztürk ile takım kaptanı Süleyman Kolişler katıldı. Samimi bir ortamda ve yaklaşık 40 dakika süren toplantıda Karamürsel İdmanyurdu takım yetkilileri Çintimar’a plaket takdim etti.

 

1. LİG’DEN DAVET GELEBİLİR

Çintimar, nazik ziyaretlerinden ötürü Karamürsel ekibinin yetkililerine teşekkür etti. Konuşmada son derece önemli konulara da değinildi. Karamüsel İdmanyurdu ekibinin bir iş adamı ile temas halinde olduğu ve sponsor firmanın desteği ile 2. Lig’de şampiyonluğa oynayan bir takım kurulma ihtimalinin olduğu belirtildi. Öte yandan Ankara’dan Karamürsel’in 1. Lig’e çağrılabileceği de ifade edildi. Çintimar da “Devletimizin bize verdiği yetkiler dahilinde elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Erdem ÖVÜÇ

#

26 May 2017 - 13:14 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.