Teşekkürler Nevzat Doğan

      RAHAT ÇALIŞIYORUZ İlimizin en önemli pehlivanlarından biri olan ve aynı zamanda antrenörlük de yapan Şener Sar, güreş ve yağlı güreşleri destek...

 

 

 

RAHAT ÇALIŞIYORUZ

İlimizin en önemli pehlivanlarından biri olan ve aynı zamanda antrenörlük de yapan Şener Sar, güreş ve yağlı güreşleri destek veren, Paşa yağlı güreşlerini düzenleyen, Doğan’a, spora yapmış olduğu desteklerden, inşa ettiği tesisler ve imkanlardan dolayı teşekkür etti. Sar “Cephanelik’teki salonumuzda modern ortamda rahat bir çalışma olanağı buluyoruz. Başkanımız bizi ziyaret ederek onurlandırdı ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Bu da bizi teşvik ediyor. Daha çok çalışıyoruz. Cephanelik Spor Kompleksi’nde haftanın 3 günü güreş antrenmanları yapılıyor. Tesisin amacı yöredeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve gençleri spora teşvik etmek. Bunun için de önemli bir görev üstleniyoruz” dedi. 

#

18 Şub 2014 - 14:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.