Teşekkürler türkiye!..

Büyükşehir Belediyesi Sırp’lara olan 850 bin avro borcun tamamını üstlendi; Darıca, Sakarya deplasmanında sahaya ‘Kocaelispor Yaşasın’ pankartıyla çık...

Büyükşehir Belediyesi Sırp’lara olan 850 bin avro borcun tamamını üstlendi; Darıca, Sakarya deplasmanında sahaya ‘Kocaelispor Yaşasın’ pankartıyla çıktı; Sakaryasporlular tarihlerinde ilk kez Kocaelispor’u alkışladı

 

ÜLKE SEFERBER OLDU!..

Kızılyıldız Kulübü’ne olan eski borç nedeniyle puan silme ve küme düşürülme yaptırımı uygulanacağı haberi duyulur duyulmaz, Türkiye’nin en büyük taraftarı Kocaelispor taraftarları harekete geçti. Kocaelililer hemen yardım kampanyası başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaelispor Yönetim Kurulu, açıklamasında “Hemşerilerimize, tüm ilişkilerini ve dostluklarını kullanarak ülke genelindeki taraftar derneklerinin sürecin içine girmesini sağlayarak sosyal medyada sesimiz olmalarını sağlayan Hodri Meydan taraftar derneğimize, Başkan ve yöneticilerine; Adana Demirspor, Afjet Afyonspor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Altay, Amedspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Antalyaspor, Batman Petrolspor, Bayburt GÖİ, Beşiktaş Çarşı, Bodrumspor, Boluspor, Borçkaspor, Bursa Teksas, Çorluspor, Çorum Belediyespor, Dersimspor, Diyarbekirspor, Düzcespor, Edirnespor, Elazığspor, Erzin Belediye, Erzincanspor, Erzurumspor, Eskişehirspor, Eyüpspor, Fatih Karagümrük, Gebzespor, Gecekondu, Genç Fenerbahçeliler, Göztepe, İnegölspor, Kardemir Karabükspor, Karşıyaka, Kartalspor, Kasımpaşa, Kırklarelispor, Kocaeli Birlikspor, Konyaspor, Kozan Bld.spor, Kütahyaspor, Lüleburgazspor, Mardinspor, Mersin İdman Yurdu, MKE Kırıkkalespor, Muğlaspor, Nazillispor, Niğdespor, Orduspor, Pendikspor, Sancaktepe Belediyespor, Sapancaspor, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Tatangalar, Trabzonspor, Tuzlaspor, Ultraslan, Van Büyükşehir Belediyespor, Yeni Amasyaspor, Yeni Malatyaspor, Yozgatspor, Zonguldakspor ve ismini hatırlayamadığımız tüm destek olan Kulüp ve Taraftar Gruplarına teşekkür ederiz” dedi.

 

SAĞOLASIN BÜYÜKŞEHİR VE KENT KONUT!..

Açıklamanın devamında Büyükşehir ve Kentkonut’a da teşekkür edildi. Yönetim kurulu “Kızılyıldız Kulübüne olan borcu reklam anlaşması karşılığında taahhüt eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut A.Ş.’ye; bu sürece katkı veren Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık, Kocaeli Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreterimiz Sayın Tahir Büyükakın’a teşekkür ederiz. Kulübümüzün asıl kurtuluşu olan Tesislerimizin KEV’den tarafımıza iadesi konusunda samimi açıklamalarda bulunan, vergi ve SGK yapılandırmasına yetişmesi için çalışmalarda bulunan AK Partı İl Başkanımız Sayın Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanımız Sayın Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü, BBP İl Başkanımız Nihat Yıldız, DP İl Başkanımız Mustafa Nazlıgül, DSP İl Başkanımız Halim Dedeoğlu, SP İl Başkanımız Sinan Ejederoğlu’na; Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yönetimlerine; süreçte emek veren, katkı koyan tüm kent yöneticilerimize teşekkür ederiz. Şehrin, halkımızın ve tüm STK’ların bildiği ve inandığı üzerehakkımız olan Tesislerimiz gerçek sahibi Kulübümüze kazandırılarak Kulübümüzün geleceği olacaktır” dedi.

 

33 BİN LİRA TOPLANDI

Oynamış olduğumuz Bayburt maçı biletleri satışa çıkmak üzere iken verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle, 2808 adet bilet alarak Kulübümüze 33.540 TL bağışta bulunan Kocaeli Halkına, kısa sürede bu biletlerin fabrikalarda satışı konusunda sorumluluk üstlenen Hodrimeydan Taraftarlar Derneğimize, stantlarda görev alan gönüllü taraftarlarımıza ve satış noktalarımıza teşekkür ederiz” dediler.

 

TEŞEKKÜRLER DARICA!..

Yönetim bu arada açıklamasının sonunda darıca’yı da unutmadı ve “22 Ekim 2016 Cumartesi günü Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan Sakaryaspor A.Ş. - Darıca Gençlerbirliği müsabakasına "Kocaelispor Yaşasın" pankartıyla çıkan dost Darıca Gençlerbirliği'ne özel teşekkürü bir borç biliriz. - KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU –“…

#

26 Eki 2016 - 15:13 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.