Tezgahlara lüfer akını

Balık pazarında lüfer bereketi yaşanıyor. Bir iki gün içerisinde lüfer 15 liradan 10 liraya kadar düştüBirkaç gün içerisinde lüferin fiyatı 15 liradan...

Balık pazarında lüfer bereketi yaşanıyor. Bir iki gün içerisinde lüfer 15 liradan 10 liraya kadar düştü

Birkaç gün içerisinde lüferin fiyatı 15 liradan 10 liraya düştü. Vatandaşlar da bu durumdan oldukça memnun görünüyor. Fiyatların düşmesinin satışları artırdığını belirten Pehlivan Balıkçılık’ın sahibi Uğur Pehlivan, “Lüfer şu anda çok bol, tam da balık olmuş durumda. Fiyatlar düştükçe piyasa canlanıyor. Müşterilerimiz lüferi fiyatını görünce buraya akın ediyor. Durumdan çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Lüfer 10 lira
Hamsi 5 lira
İstavrit 5 lira
Mezgit 5 lira
Levrek 15 lira
Sarı Kanat 15 lira
Tekir 10 lira
Çinekop 10 lira
Palamut 4 lira

#

03 Kas 2012 - 16:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.