The Rain Cafe İzmit’te açıldı

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, Zirve Kebap Salonu’nun ortaklarında Hakan Yağmurca ve Erkan Yağmurca, İzmit’e yeni ve nezih bir mekan kaz...

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, Zirve Kebap Salonu’nun ortaklarında Hakan Yağmurca ve Erkan Yağmurca, İzmit’e yeni ve nezih bir mekan kazandırdılar. Körfez Mahallesi Berk Sokak Barış İşhanı, Dolphin AVM karşısında hizmete giren The Rain Cafe adlı işletmenin açılışı önceki akşam düzenlenen törenle yapıldı.

 

AYDIN DA KATILDI

İş yerinin açılışına Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ve Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı. Erkan ve Hakan Yağmurca kardeşlerin sahibi olduğu The Rain Cafe’nin sabah 08.00 ile 01.00 saatleri arasında müşterilere hizmet verecek.

 

HER LEZZET BULUNACAK

Konukların her gün canlı müzik keyfini yaşayacakları mekanda dünya mutfağının özel lezzetlerinin yanı sıra, kebap, lahmacun, pizza, 21 çeşit üründen oluşan sabah kahvaltısı ikram olarak sunulacak. The Rain Cafe’nin mutfağına Şef Osman Şentürk tarafından hazırlanacak birbirinden güzel yemekler konuklara müşterilerin damak zevklerine hitap edecek. Ahmet AKAY

bar-003.jpg

canli-001.jpg

ikram-001.jpg

#

14 Ağu 2017 - 15:59 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.