Therrawood artık Kocaeli’nde

             “MİMARİYE renk katacak malzeme” olarak adlandırılan ve Türkiye’de kullanımı giderek artan TherraWood, İzmitli işadamı Yakup Karaaslan’ın...

Therrawood artık Kocaeli’nde
Haber albümü için resme tıklayın

 

 

 

 

 

 

 “MİMARİYE renk katacak malzeme” olarak adlandırılan ve Türkiye’de kullanımı giderek artan TherraWood, İzmitli işadamı Yakup Karaaslan’ın girişimleri sonrasında artık Kocaeli’de. Yer döşemesi, pergola, hareketli gölge sistemleri ve cephe kaplamalarında kullanılan TherraWood, dayanıklı, güvenli ve uzun ömürlü olmasıyla dikkat çekiyor. TherraWood, yüzde 50 ahşap tozu ve yüzde 50 polimer malzemeden oluşuyor.

 

YÜKSEK KORUMA

 

Evlerin, villaların, ofislerin, otellerin ve ticari binaların dış görünümünü güzelleştirmek için ideal bir çözüm olan TheraWood, 20 yıl garantili. İZ-MAR’ın sahibi Yakup Karaaslan, değişik renk alternatifleri sunduklarını belirterek, “Ahşap kompozit cephe kaplama profilleri mükemmel yalıtım özelliğinin yanı sıra yağmura, rüzgara, güneşe ve kara karşı yüksek koruma sağlar. Su, nem ve rutubetten etkilenmez.

 

TEMİZLİĞİ KOLAY

 

TheraWood sayesinde yüksek maliyetli ultraviyole korumalarına, cilalara, kimyasal koruyuculara para ödemeye gerek kalmadığını belirten Yakup Karaaslan, “TherraWood ürünlerini temizlemek için tavsiyemiz sadece yüksek basınçlı sudur. Orijinal yüzey kalitesini elde etmek için tek yapmanız gereken çelik telli bir fırça ile profil yüzeyini fırçalamaktır. Çevre dostu bir peyzaj malzemesi olan ürünü temizlemekte kolaydır” ifadelerine yer verdi.

 

 

ÇEVRE DOSTU

 

Çevre duyarlılığının her geçen gün arttığı dünyada, ahşap kompozit, dış mekân peyzaj ve cephe uygulamaları için doğayla en dost çözüm olarak TheraWood’un ön plana çıktığını söyleyen Karaaslan, “Gelişmiş ve yenilikçi üretim teknolojisi ile verimliliği, çevreye uyumu ve yüksek kaliteyi birleştiren mükemmel bir ahşap kompozit ürünüdür. TherraWood profilleri yüzde 100 geri dönüştürülebilir bir malzemedir” dedi.

 

MODERN ESTETİK MEZARLAR

 

İZ-MAR Satış Sorumlusu Hakan Cebe ise ürünün son günlerde mezarlarda mermer yerine tercih edildiğini belirterek, “Mezarlarda genelde mermer ve beton sistemi kullanılıyor. Bunlarda belli bir süre sonra çatlamalar ve kırıklar meydana geliyor. Fakat uyguladığımız ürün 20 yıl garantili ve bakımı çok kolay. Kendi ürünümüzü mevcut olan mezarların zerine rahatlıkla monte edebiliyoruz. Kocaeli’nde birkaç iş yaptık ve gerçekten çok güzel oldu” şeklinde konuştu

 

GURURU YAŞATTI

 

TherraWood Kocaeli Bölge Temsilcisi Yakup Karaaslan, ürünü Kocaeli’ye kazandırdıkları için mutlu olgununu belirterek, “Avrupa da yaygın olarak kullanılan fakat Türkiye de daha yeni yeni tanınmaya başlayan bu ürünü Kocaeli’ye getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız.  isteyen herkesin rahatça ulaşabileceği ürünler için detaylı bilgi www.iz-mar.com sitesinden ulaşılabilir “ dedi.

#

13 Haz 2014 - 10:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.