Ticaret Lisesi Mezunları 50. yılını kutladı

İzmit Ticaret Lisesi 1967 yılında başladıkları Ticaret Lisesi’nin ilk mezuraları 50 yıl sonra bir araya geldi İzmit Şelale Cafe’de bir araya gelen mez...

İzmit Ticaret Lisesi 1967 yılında başladıkları Ticaret Lisesi’nin ilk mezuraları 50 yıl sonra bir araya geldi İzmit Şelale Cafe’de bir araya gelen mezunlar, uzun uzun sohbet etme fırsatı buldu. Eski mezunun bir araya geldiği buluşmada keyifli anlar yaşayandı.  Ticaret Lisesi’nin ilk mezunları Necdet Gürsoy, İhsan Eroğlu İlker Erbab, Kadir Karga, Recep Göktürk, Figen ince Aksoy, Hülya Sonugelen, Şirin Tek, Nurdoğan Senar Kolancı, Nahide, Işık Tanyeri ve Ömür Önay düzenlenen bu organizasyonun her yıl yapılarak geleneksel hale gelmesi konusunda anlaştılar.

42824967-cdc9-4158-b76e-c48034c8bb2a.jpg

#

09 Eki 2017 - 15:28 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.