Tilkiler cenaze izninde

Körfez'de geniş bir kesim tarafından tanınan Ali Tilki vefat etti. Tilki'nin, cezaevinde bulunan çocukları Zeki Tilki, Öner Tilki ve Nusret Tilki'ye ö...


Körfez'de geniş bir kesim tarafından tanınan Ali Tilki vefat etti. Tilki'nin, cezaevinde bulunan çocukları Zeki Tilki, Öner Tilki ve Nusret Tilki'ye özel izin alarak babalarının cenaze törenine katılabildiler

Körfez’de ticaretle uğraşan Tilki ailesinin en büyüğü olan Ali Tilki (84) vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören ve bu hastalığa yenik düşerek yaşamını yitiren Ali Tilki'nin oğulları Zeki, Öner ve Nusret Tilki, bulundukları cezaevinden izin alarak cenazeye katıldı. Cenaze törenine ilçe protokolü de ilgi gösterdi. Tütünçiftlik Fatih Mahallesi'nde oturan Ali Tilki önceki gün Körfez Fatih Camii'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından, Körfez Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine belediye başkanı Yunus Pehlivan, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, belediye başkan yardımcıları, belediye başkan aday adayları da katıldı.

#

05 Ara 2013 - 10:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.