Tırpan çalışmalarında sona gelindi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre yaklaşık 8 aydan beri devam eden çalışmalarda 100 dönümden fazla alanda tırpan çalışması yapıldı...

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre yaklaşık 8 aydan beri devam eden çalışmalarda 100 dönümden fazla alanda tırpan çalışması yapıldı. Yetkililer, yol kenarları, okul bahçeleri, boş alanlar ve park ve bahçelerdeki tırpan çalışmaları sayesinde olası yangınların önüne geçilip haşarat üremesinin de önüne geçildiğini söylediler. Çalışmalar sırasında özel mülkiyet ve toplu konut alanlarına girilmediğini de ifade ederek “Yağışların sık olması nedeniyle bazı bölgelerde 3-4 defa tırpan çalışması zorunda kaldık” dediler.

#

28 Kas 2014 - 12:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.