TMMOB üyeleri EMEP’i ziyaret etti

Yurdun dört bir yanından yola çıkarak 9 Şubat’ta başlattıkları yürüyüşü Ankara’da sonlandıracak olan TMMOB üyeleri, 14 Şubat günü Ankara’da TMMOB Ola...

Yurdun dört bir yanından yola çıkarak 9 Şubat’ta başlattıkları yürüyüşü Ankara’da sonlandıracak olan TMMOB üyeleri, 14 Şubat günü Ankara’da TMMOB Olağanüstü Kurulu’nda buluşarak seslerini, direnişlerini ve örgütlülüklerini büyütmek istiyor.

 

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATALIM”

Emek Partisi Kocaeli İl Örgütü’nü ziyaret ederek başlattıkları yürüyüşlerine destek isteyen TMMOB üyeleri, “AKP diktası ve gericiliğine, ülkemizin talanına, halkımızın sömürülmesine, mesleklerimizin niteliksizleştirilmesine, haklarımızın gasp edilmesine, odalarımızın ve birliğimiz TMMOB’un işlevsizleştirilmesine izin vermeyeceğiz. Emekten, halktan, ülkemizden yana bütün demokratik güçleri, yürüyüş kollarımıza destek vermeye, gücümüze güç katmaya davet ediyoruz” diye konuştular.

 

“MÜCADELENİZ MÜCADELEMİZDİR”

TMMOB üyelerine ziyarete geldikleri için Emek Partisi Kocaeli İl Örgütü adına teşekkür eden İl Başkanı Arzu Erkan, TMMOB’un mücadelelerinin kendi mücadeleleri olduğunu ifade etti. Bu güne kadar her zaman TMMOB gibi örgütlerin yanlarında olduklarını ve onlara sonuna kadar destek verdiklerini aktaran Erkan, “TMMOB’un haklı mücadelesinde sonuna kadar yanlarındayız. AKP Hükümeti’nin TMMOB’u bitirmek istemesine bizlerde izin vermeyeceğiz ve mücadeleyi hep birlikte vereceğiz” diye konuştu.

 

13 Şubat günü saat 18.30’da İnsan Hakları Parkı’nda konuyla ilgili basın açıklaması yapacaklarını belirten TMMOB üyeleri, 14 Şubat sabahı saat 07.00’da Perşembe Pazarı’ndan otobüs kaldırarak Olağanüstü Genel Kurula katılmak için Ankara’ya yola çıkacaklar. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

10 Şub 2015 - 16:11 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.