Tokuş: Gölcükspor'un bu tiplerden ayıklanması lazım

Asılsız haberlerle kulübün kaosa sürüklenmeye çalışıldığını ifade eden Tokuş "Bu tip insanlar yüzünden Gölcükspor başarılı olamıyor. Kimse merak etmes...

Asılsız haberlerle kulübün kaosa sürüklenmeye çalışıldığını ifade eden Tokuş "Bu tip insanlar yüzünden Gölcükspor başarılı olamıyor. Kimse merak etmesin, biz, futbol ahlakı dışında hareket edenleri de mağlup edeceğiz" dedi.

 

SAHTEKAR VE TETİKÇİLERİ İŞ BAŞINDA

Asılsız haberlere itibar edilmemesine vurgu yapan genç teknik adam şu şekilde konuştu: Şahsım ile ilgili asılsız haberler yapılıyor. Bazı sahtekarlar ve onların tetikçileri Gölcükspor'un altını oymaya çalışıyor. Herkes bunların kim olduğunu iyi biliyor. Spor ve futbol ahlakını almamış, özümsememiş bu tipler her fırsatta Gölcükspor üzerinden prim kazanmaya gayret ediyor.

 

YAMYAM TİPLER

Sezon 36 hafta ve şu ana kadar 8 maç oynanmış. Play-Off hattı ile aramızda 4 puan var. Kısacası bir şeyleri konuşmak için henüz çok erken. Ama bu yamyam tipler canı sıkılınca Gölcükspor'a zarar vermek için her şeyi yapıyorlar. Yıllardır bu kulüpte başarısız olanların bizi kaosa sürüklemeye hakları yoktur. Buna asla izin vermem. Gölcükspor'un bu tiplerden bir şekilde ayıklanması lazım.

 

ZEHİRLİ İNSANLAR VAR

Genç bir başkan ve genç bir hoca ve iyi bir kadroya sahip, hedefi olan bir takımız. Benim tek bir amacım var o da Gölcükspor'a yıllar sonra üst lige çıkarmak. Ama şunu bilmeliyiz ki zehirli insanlar Gölcükspor'un içine sızıp kulübü zehirlemek istiyor. Yazıktır günahtır. Daha ne kadar böyle sürecek, ne kadar bu şekilde hareket edilecek! Bu insanlar Gölcükspor'un yakasını bırakmadığı sürece başarının gelme şansı çok olmaz. 

#

22 Eki 2016 - 09:55 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.