Tokuş: Maçın hakkı beraberlikti

ÇOK POZİSYON BULAN BİZDİK İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada, her iki takım kora koro mücadele ederken, maçın ilk yarısı daha net gol pozi...

ÇOK POZİSYON BULAN BİZDİK

İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada, her iki takım kora koro mücadele ederken, maçın ilk yarısı daha net gol pozisyonları bulan taraf Gölcükspor oldu. Teknik sorumlu Yusuf Tokuş, maçı değerlendirirken yaptığı açıklamada “Ben öncelikle futbolcularımı kutluyorum. Altay önünde adeta savaştılar, iyi mücadeleden dolayı kendileri kutluyorum. Bir puan bizim için çok değerli puan” dedi. Tokuş maçın ikinci yarısında ve maçın son dakikasında Cemal’in kaçırdığı gol pozisyonu vardı, maçı kazanabilirdik” dedikten sonra “Altay maçı artık geride kaldı, şimdi bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Çorum Belediye maçı kolay maç değil. Bu maça iyi hazırlanmak gerekiyor. Galibiyet dışında başka sonuç düşünmüyoruz. Lig’de Play Off şansımızı sürdürmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ÇORUM BLD. ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölcükspor hafta sonu sahasında, 5. sırada 31 puanda olan Çorum Belediyespor’u ağırlayacak. Maçın hazırlıklarına önceki gün yaptığı tek idmanla başlayan takım, Teknik sorumlu Yusuf Tokuş’un yönetiminde, Altay karşısında alınan bir puanın morali ile haftanın ilk idmanında çıktı. Kırmızı Siyahlıların moralleri yüksek olduğu gözlendi. Gölcükspor takımında cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor. Tek hedef, hafta sonu Çorum Belediyespor maçında sahaya tam takım olarak çıkmak ve 3 puan daha almak. Ahmet AKAY

#

24 Oca 2017 - 11:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.