Toltar: Gelecek sizlere emanet

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı atamasında ilçeye yeni atanan öğretmenlere verilen çevreye uyum semi...

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı atamasında ilçeye yeni atanan öğretmenlere verilen çevreye uyum seminerin ardından, öğretmenler Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Ziyarete öğretmenlerin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve okul müdürleri de katıldı.

 

SİZLER BİRER GÖNÜL ELÇİLERİSİNİZ

Dilovası Belediyesi Toplantı Salonu’nda yeni atanan yaklaşık 60 öğretmeni karşılayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, atanması yapılan tüm öğretmenlere başarı dileklerinde bulunurken,” Sizler birer gönül elçilerisiniz. Çocuklarımız, yarınlarımız, gelecek sizlere emanet. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim, süreç içerisinde inşallah birbirimizi daha yakından tanıyacağız. Sizlere kapımız gönlümüz sonuna kadar açıktır. Sorununuz, sıkıntınız olursa inşallah hep beraber çözeceğiz. Dilovası halkı çok kadirşinas, çok vefakârdır ilçemizin ve ülkemizin geleceğine ışık olacak olan çocuklarımız ile birlikte sizlere 2014-2015 eğitim öğretim yılında başarılar dilerim” dedi.


BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜR

Yeni atanan öğretmenler çevreye uyum semineri kapsamında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile tanışmak amacıyla böylesi bir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtirken, Başkan Toltar’a çiçek takdim ettiler. Dilovası İlçe Milli eğitim Müdürü Murat Balay da Başkan Toltar’a Eğitim de öğrencilere ve okullara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

#

01 Eki 2014 - 17:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.