Tolunay Bekçi, Çengelköy’de çok mutlu

FUTBOLCU ÇOK SEVİYORLAR Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen ve ofans hattının da kilit isimlerinden birisi olan Tolunay, her şeyin yolunda gitti...

FUTBOLCU ÇOK SEVİYORLAR

Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen ve ofans hattının da kilit isimlerinden birisi olan Tolunay, her şeyin yolunda gittiğini şu sözlerle belirtti: Çengelköysporlular futbolu çok seviyor, kulübünü sahipleniyor. Değerli bir başkan, yönetim ve teknik ekip ile birlikteyiz. Bize evlatları, kardeşleri gibi yaklaşıyorlar. Huzurlu bir ailenin ferdiyim.

 

41’İ GİYECEĞİM

Takımı Tanju Çolak’ın kardeşi Yücel Çolak çalıştırıyor. Herkes bir birine çok samimi yaklaşıyor. Sezon sonuna kadar da böyle devam edeceğine inanıyorum. Takımdaki tek İzmitli benim ve forma numaram da tabii ki 41 olacak. Çengelköyspor’un başarılı olması için elimden geleni sahaya yansıtacağım. Hepimizi için hayırlısı olur inşallah. Erdem ÖVÜÇ

#

22 Eyl 2017 - 10:53 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.