Topaca’dan Şimşek’e veda yemeği

Vali Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca, İl Jandarma Komutanı iken Zonguldak Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Birol Şimşek ve eşi Ayfer Şim...

Vali Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca, İl Jandarma Komutanı iken Zonguldak Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Birol Şimşek ve eşi Ayfer Şimşek onuruna Ramada Plaza Otel’de veda yemeği tertip etti. Düzenlenen yemeğe Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Coşkun, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Vali Yardımcıları ve eşleri, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İl Jandarma Komutanı   Albay Mehmet Karadeniz katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Topaca, Birol Şimşek’e günün anısına bir hediye vererek yeni görevinde başarılar diledi. Birol Şimşek ve eşi de Vali Topaca ve eşi Sevim Topaca’ya gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ettiler.

FOTO

YEMEK: Vali Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca, Zonguldak Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Birol Şimşek ve eşi Ayfer Şimşek onuruna veda yemeği tertip etti.

 

#

17 Ağu 2014 - 09:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.