TOSB heyetinden kavşak teşekkürü

Nezaket ziyareti şeklinde geçen birliktelikte, iş ve yatırım dünyasının yanında olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, OSB yöneticilerine 2023 hedeflerind...

Nezaket ziyareti şeklinde geçen birliktelikte, iş ve yatırım dünyasının yanında olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, OSB yöneticilerine 2023 hedeflerinden söz etti.

 

TOSB KAVŞAĞI TEŞEKKÜRÜ

Görüşmede konuşan TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu, Başkan Karaosmanoğlu’na “Bir Hedefin Peşinde Çeyrek Asır” adlı 25 Yıllık TOSB Tarihçe kitabını hediye etti ve yapılan TOSB kavşağı için teşekkür etti. TOSB hakkında bilgiler de veren Burhanoğlu, “OSB’mizin büyüklüğü 258 hektar. Doluluk oranımız yüzde 90 seviyesinde. 12 adet Ar-Ge merkezi sahibiz. İhracat miktarımız yılda 1 buçuk milyar dolar civarında. 20 bin kişi burada istihdam ediliyor” dedi.

 

“SANAYİCİNİN YANINDAYIZ”

Sanayicilere ve iş dünyasına ülke olarak teşekkür ettiklerini dile getiren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması sizlerin gayretleriyle olacaktır. Size destek olmak görevimizdir, Büyükşehir olarak her zaman yanındayız” diye konuştu. Görüşme karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

#

29 Tem 2017 - 12:22 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.