Trabzonlular çadırlarını kurdu

Yalnızca Trabzonluların değil tüm bölgenin sabırsızlıkla beklediği festivalin başlamasına günler kaldı. 25 Nisan Cumartesi saat 14.00’da başlayacak o...

Yalnızca Trabzonluların değil tüm bölgenin sabırsızlıkla beklediği festivalin başlamasına günler kaldı. 25 Nisan Cumartesi saat 14.00’da başlayacak olan organizasyona yoğun katılım bekleniyor. Başladığı günden itibaren 9 gün sürecek olan festivale bu süre zarfından birbirinden ünlü sanatçılar katılım sağlayacak.

 

AÇIK DAVET

Metrolojiden alınan bilgilere göre festival boyunca havaların açık olacağı öğrenildi. Bölgede yaşayan herkesi dev festivale davet eden Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, “Aylardır yapmış olduğumuz hazırlıkların meyvesini almaya çok az kaldı. Yapacağımız bu dev organizasyona yalnızca Trabzonluları değil tüm vatandaşları davet ediyorum. Gelin ve kültürümüzü yakından tanıyın” şeklinde konuştu.

#

24 Nis 2015 - 10:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.