Trabzonlular, yardım gecesinde coştu

Kocaeli Trabzonlular Derneği, geçtiğimiz gün Bithynia Restoranda Yahyakaptan’da yapılan dernek binasına yardım gecesi düzenledi. Gecede sahne alan Mes...

Kocaeli Trabzonlular Derneği, geçtiğimiz gün Bithynia Restoranda Yahyakaptan’da yapılan dernek binasına yardım gecesi düzenledi. Gecede sahne alan Mesut Çakır ve orkestrası Trabzonluları adeta coşturdu. Gecede kemençe çalıp horon oynayan Trabzonlular doyasıya eğlendi. Gecede toplanan tüm gelirler ise Yapyakaptan’da yapılan dernek binasına verildi. Gerçekleşen etkinliğe, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Trabzonlular Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Satiha Saral ve yönetimi ve çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi.

Foto Galeri için tıklayınız

 

“BİR TUĞLA DA BİZ KOYALIM”

Kocaeli Trabzonlular Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Satiha Saral yaptığı konuşmasında, “Dernek olarak genellikle bu tarz geceler düzenliyoruz. Elde ettiğimiz gelirlerle de hemşerilerimize veya durumu olmayanlara bu zamana kadar yardım ettik. Çalışmanın tabi ki sonu olmaz. Her zaman daha fazlasını yapmak gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde herkesin elinden geleni yapması gerek. Biz de kadınlar olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Dernek binamızın yapımına destekte bulunmak için düzenlediğimiz bu gecede bir tuğla da biz koyalım. Yardım gecemize katıldığınız için teşekkür ederim” dedi. Selin BECER

#

23 Mar 2017 - 12:24 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.