Trafik cezalarından kurtulmak mümkün

Telefon görüşmelerinin sürüş esnasında kulaklıkla yapılmasını öneren Plantronics, sürücülere bu yöntemle güvenli bir yolculuk sunuyor. Sürücüleri yola...

Telefon görüşmelerinin sürüş esnasında kulaklıkla yapılmasını öneren Plantronics, sürücülere bu yöntemle güvenli bir yolculuk sunuyor. Sürücüleri yola ve trafiğe odaklayan Plantronics, sizi olası trafik cezalarından da kurtarıyor. Plantronics, trafikte yapılan telefon görüşmelerinde kulaklık kullanımının önemine dikkat çekiyor. Kulaklık kullanımında sürücüler çevresel faktörleri çok daha hızlı algılayabiliyor. Mobil kulaklıklar kullanıldıkları süre boyunca sürücülerin yola odaklanmalarına yardımcı oluyor. Bluetooth kulaklık modeli Explorer 110 ile güvenli bir sürüş deneyimi sunan Plantronics, olası trafik cezalarının da önüne geçiyor.

 

UYGUN FİYAT

Her keseye uygun kulaklık modelleriyle hayatınızı kolaylaştıran Plantronics’in Explorer 110 modeli, performansına göre oldukça uygun bir fiyattan satışa sunuluyor. 4.1 Bluetooth teknolojisiyle üretilen kulaklık, kolayca telefona bağlanabiliyor. 7 saat konuşma süresine sahip olan Explorer 110, 6 aya kadar derin uyku moduyla pilini muhafaza edebiliyor. Araç içi şarj ve tutma ünitesinin de sürücüler için büyük kolaylık yarattığı kulaklık, 2 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj edilebiliyor. 10 metreye kadar çekim alanı bulunan Explorer 110’un tasarımında bulunan karbon çizgili detaylar kulaklığa zarif bir duruş kazandırıyor. Sadece 7,5 gram ağırlığındaki Explorer 110’un hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile kulağınızı yormuyor.

#

24 Mar 2017 - 14:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ferman - araç kullanan etraftaki sesi dinlesin . telefonda konusanı degil bunun yasak olması lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 14:26