Trafik kazasında iki araç hurdaya döndü

Edinilen bilgiye göre; İ.B. (41) idaresindeki 58 UC 470 plakalı panelvan araç Kocaeli istikametinden Yalova istikametine hareket halindeydi. Bu esnada...

Edinilen bilgiye göre; İ.B. (41) idaresindeki 58 UC 470 plakalı panelvan araç Kocaeli istikametinden Yalova istikametine hareket halindeydi. Bu esnada Yalova istikametinden gelen ve Altınova ilçe merkezine dönmek isteyen R.T. (33) idaresindeki 41 JC 206 plakalı otomobil ışık ihlali yaparak kırmızıda geçti. Bir anda yola fırlayan aracı gören ancak duramayan 58 UC 470 plakalı panelvan ise otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 41 plakalı araçta ciddi maddi hasar meydana gelirken, 58 plakalı araç takla attı. Kazada her iki araç sürücüsü de yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan bir süreliğine trafiğe kapanan Kocaeli-Yalova yolu araçların çekilmesi sonrasında normale döndü.

#

22 Eyl 2017 - 11:39 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.