Tramvay için 1 ay süre istedi!

CHP İzmit İlçe Başkanı Ümit Küçükkaya, haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Küçükkaya’nın gündem değerlendirmesinde tramvay sorunu, ilim...

CHP İzmit İlçe Başkanı Ümit Küçükkaya, haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Küçükkaya’nın gündem değerlendirmesinde tramvay sorunu, ilimizde gözaltına alınan gazeteci ve genel durum değerlendirmesinde bulundu. Küçükkaya, ‘ilk olarak,’Tramvayla ilgili sıradan bir İzmitli yurttaş olarak söylüyorum. Başarıyla bitiremediler. Zamanlama kötü, başarılı bir şey yok. İyi bir yatırım mantığını geliştiremediler, esnaf battı.

 

TARAMVA İÇİN BİR DAHA VERELİM…

Gişeleri bile yapılamamasından ötürü ücretsiz seyahat uzatıldı. Vatandaşın konuyla ilgili mağduriyeti var. Geç olsun güç olmasın misali ne yapacaklarsa onlara İzmit halkı olarak bir ay olmadı bir bucuk ay daha zaman verelim kazasız belasız bitsin. Bu kadar iddialı oldukları proje insanı korkutuyor. Erken açacağız diye daha sonradan geri dönüşü olmayan sorunlarla karşı karşıya getirmesinler.Tramvay süreciyle ilgili biraz daha ilgili olmak lazım.

 

O KONUYLA İLGİLİ; BİR GÖZ KORKUTMA

Yazdığı yazı nedeniyle gözaltına alınan Yeliz Koray’ı da gündem konusuna taşıyan başkan Küçükkaya, ,’Hukuksal sürecini takip ettik. Üzülerek gördüğüm konular var. Türkiye de kaybolan gazetecilik mesleği zulüm ve işkence gördüğüyle karşıyla. Sanki bir göz korkutma saki sizde bu yoldan gitmeyin denilen bir tavır. İlimizdeki cemiyetin, köşe yazarlarının, siyasilerin, belediye başkanlarının bu konuyla ilgili açıklama savunmaması da düşündürücü.

 

İŞ İCRAATA GELDİĞİNDE KAÇIYORLAR…

Ses çıkarmayan arkadaşlarımıza bir şey hatırlatmak istiyorum adalet herkese bir gün lazım olur” dedi. Küçükkaya ayrıca geçtiğimiz günlerde TBMM emniyet mensuplarının özlük haklarını ilgili bir konuyu dile getirdiklerini de anımsatarak, ‘AKP reddetti. Akıl tutulması gibi bir durum. Siyasal söylemlerinde mangalda kül bırakmayanlar, iş icraata geldiğinde kaçıyorlar’ dedi. Hatice ŞENTÜRK

1-255.jpg

#

21 Tem 2017 - 09:38 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

gölcüklü - Bu tramvay tamamen ölü yatırım.. Bunun yerine başka hizmetler yapılabilirdi !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 09:38
01

izmitli - bu tramvayda olmasa konuşacak mevzu bulamıyacaksınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 09:38