TRT Avaz, ekibi Sekapark’ta çekim yaptı

Türk dünyasında geniş bir kitle tarafından yayınları yakından takip edilen TRT Avaz ekibi, Büyükşehir Belediyesi’nin Sekapark’taki kültür alanında çe...

Türk dünyasında geniş bir kitle tarafından yayınları yakından takip edilen TRT Avaz ekibi, Büyükşehir Belediyesi’nin Sekapark’taki kültür alanında çekimler yaptı. TRT Avaz ekibi, Azerbaycan Kültür Evi, Kafkas Kültür Evi ve Balkan Kültür Evi’ndeki çekimlerinde röportajlar da gerçekleştirdi.

 

DÜNDAR’LA RÖPORTAJ

TRT Avaz ekibi kültür alanında yer alan Azerbaycan Kültür Evi’ndeki Haydar Aliyev Kütüphanesi’ne ayrı bir ilgi gösterdi. Burada detaylı çekimler yapan TRT Avaz ekibi, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar’la bir röportaj yaptı. Dündar, Türkiye-Azerbaycan dostluğuna büyük katkılar sunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

DETAYLI ÇEKİMLER

Kafkas Kültür Evi’nde detaylı çekimler yapan TRT Avaz ekibi, Balkan Kültür Evi’nde de Bal-Türk Genel Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu ile bir araya geldi. Çolakoğlu, derneğin faaliyetleri ve Balkan Kültür Evi’nde yapılan çalışmalarla ilgili TRT Avaz ekibine bilgi verdi.

#

27 Ağu 2014 - 11:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.