Tuncay Emir’de renkli yeni yıl partisi

Muhteşem kostüm partisi ile eğlenen minikler, ailelerine de tebrik kartı yolladı.Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında eğitim gören minikler, muhteşem bir k...

Muhteşem kostüm partisi ile eğlenen minikler, ailelerine de tebrik kartı yolladı.Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında eğitim gören minikler, muhteşem bir kostüm partisiyle yeni yıl kutlaması gerçekleştirdi. 2017'nin gelişini kutlamak için hazırlanan program, renkli etkinliklere sahne oldu. Her yeni bir yılın başlangıcında ‘İlk günkü gibi’ deyimiyle kapılarını açan ve ilk günkü gibi güler yüzlü, geleceğe umutla ışık saçan bir nesil büyütmeyi hedefleyen Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında minikler, kendileri için hazırlanan etkinliklerde doyasıya eğlendi.

 

MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

2017 yılını kostümlü yılbaşı partisi ile karşılayan minikler, birbirinden farklı ve güzel kostümler ile partiye renk kattı. Öğretmenlerinin gözetiminde müzik ve çeşitli aktiviteler ile doyasıya eğlenen miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi. Minikler parti sonunda kurum aşçısı Fatma Kürkan’ın hazırladığı pastayı yiyerek eğlencelerini daha tatlı bir şekilde sonlandırdı.

 

ÖZEL TAKVİM HAZIRLANDI

Partiye haftalar kala kurumda tüm hazırlıklar heyecanla yapılırken okullar süslendi. Çeşitli hediyelerin de tasarlandığı kurumda miniklere zamanın ne kadar değerli olduğunu, her mevsimin ayrı ayrı özelliği olduğunu ve haftaların birleşip ayları, ayların birleşip yılları oluşturduğunu hissettirmek için bir takvim hazırlandı. Ayrıca 2016’ya veda edilirken minikler kendileri hazırladıkları tebrik kartlarını da okulu ziyaret eden postacıya ailesine ulaştırmak üzere teslim etti.

 

“HAYATI AYNI RİTİMLE ALKIŞLA”

Yeni yılın coşkusunu öğrencilerle birlikte yaşadıklarını belirten kurum sahibi Melike Ergi ve eşi Erkan Ergi, “Hayatı hep aynı ritimle alkışla. Ritmini bozma ki gözleriniz hep parlasın, umut saçsın geleceğe yeni yeni nesillere. Mutlu yıllar çocuklar” ifadelerini kullandı.

#

04 Oca 2017 - 11:43 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.