TÜPRAŞ Dış Ticaret Müdürü Hasan Öztuna

1979 yılında İpraş'ta göreve başlayan, 1985-1991 yılları arasında Petrol Ticaret Grup Başkanlığı'nda göreve devam eden, 1994 yılından bu yana Petrol İkmal ve Dış Ticaret Daire Başkanlığı'nda Dış Ticaret Müdürü olarak görev yapan Hasan Öztuna geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. Geçirdiği beyin kanaması sonucu Anadolu Sağlık Merkezi'nde tedavi altına alınan Öztuna, gösterilen tüm çabaya rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası olan Öztuna'nın cenezasi yarın İpraş Siteler Camii'nde kılınacak cuma namazının ardından Körfez Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



28 MAR BUGÜN
24°C / 12°C Güneşli
Rüzgar Km/ sa Nem %

KOCAELİ SİNEMA SEANSLARI