TÜPRAŞ Tiyatro Kulübü, eğitim yararına sahne aldı!

TÜPRAŞ Genel Müdürlük ve İzmit Rafinerisi Sosyal Etkinlik Kulüpleri Tiyatro Kulübü, “Deliler Evi” oyununu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yara...

TÜPRAŞ Tiyatro Kulübü, eğitim yararına sahne aldı!
Haber albümü için resme tıklayın

TÜPRAŞ Genel Müdürlük ve İzmit Rafinerisi Sosyal Etkinlik Kulüpleri Tiyatro Kulübü, “Deliler Evi” oyununu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına sahneledi. Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, Genel Müdür Yardımcı Mesut İlter, Rafineri Müdürü Metin Tüfekçioğlu, İnsan Kaynakları Direktörü Nezih Akçınar, Kurumsal İletişim Müdürü Seval Kızılcan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

 

BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Kerem Kobanbay’ın yazdığı, yönetmenliğini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrocu oyuncu Aydın Sigalı’nın yaptığı Deliler Evi oyununda dramaturg olarak ise Haluk Acar destek verdi. Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği oyunda rehabilitasyon merkezinde ruh sağlığı bozuklukları teşhisi ile tedavi edilen bir grup insanın yaşadıklarını konu aldı. Tek perdelik oyun,topluma uyum sağlayamayanların dünyasından, toplumu yönlendiren ve dayatılan kurallar dizisini eleştirirken, kim deli sorusunun yanıtını aradı. Herkes, herkesi kendi gibi görürken gerçeği görenler mi yoksa işine geleni görenler mi deli? Sorunun yanıtı arandı.Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği Tüpraş Genel Müdürlük ve İzmit Rafineri çalışanlarının oluşturduğu SEK Tiyatro Kulübü’nün sahnelediği oyun herkes tarafından büyük beğeni aldı.

 

HİSSE SENETLERİMİZ KADAR HİSSİ SENETLERİMİZDE ÇOK ÖNEMLİ

Oyunda emeği geçen herkesi tebrik ederek sözlerine başlayan Kurumsal İletişim Müdürü Seval Kızılcan, “4 rafineri de toplam 32 kulübümüz mevcut. Tiyatro kulübümüz 7’inci kez sahne alıyor. Toplam 52 prova ile bugüne hazırlandılar ve bugünün ayrı bir önemi var. Buradan elde edilen geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlayacağız. Türkiye’nin yüzde 13’ü sivil toplum kuruluşlarına üye. Kurucumuzdan aldığımız ilhamla imkânlarla bende varım duygusuyla sahip olduğumuz her değeri çalışma kültürümüzün bize verilen her yeteneği çoğaltmaya çalışıyoruz. Bugün arkadaşlarımız sadece iş pozisyonlarıyla değil yetenekleriyle beraber sahneye çıktılar. Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç’u da rahmet ve minnetle anıyoruz. Koç, bir ödül gecesinde çok etkilendiğim bir konuşma yaptı ve sadece 3 soru sordu. Birincisi bir sivil toplum kuruluşluna üye misiniz? İkincisi son bir ay içerinde hiç tanımadığınız bir insana yardım ettiniz mi?  ve son olarak üçüncüsü kurumsal sorumluluk projesinde gönüllü olarak çalıştınız mı? Bu sorular bizim için çok önemli. Tüpraş olarak bizim için hisse senetlerimiz kadar hissi senetlerimizde çok önemli. Tüpraşlılar bugün hissi senetle çok büyük değer kattılar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

mudur-010.jpg

YELMENOĞLU TEBRİK ETTİ

Kızıcan’ın ardından TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu sahneye çıkarak oyunun yönetmenliğini üstlenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrocu oyuncu Aydın Sigalı’nın bütün oyuncuları tebrik etti.

 

SEK TİYATRO KULÜBÜ

Adem Yavuz Gültekin (Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü), Ahmet Gökhan Boztepe(Mali İşler Müdürülüğü), Akif Ak (Mali İşler Müdürlüğü), Aykut Baştürk (Petrol Hareketleri Üretim Müdürlüğü) Berkay Sevindik (Çalışan Yakını), Burcu Yücesan (İnsan Kaynakları Müdürlüğü), Büşra Çelik (Çalışan Yakını), Cansu İlman (Üretim Müdürlüğü), Ceren Görgün (Çalışan Yakını), Elif Ersöz (Proje ve Yatırımlar Müdürlüğü), Emre Kızlap( Teknik Emniyet ve Çevre Müdürlüğü), Erdem Çankaya ( Teknik Emniyet ve Çevre Müdürlüğü), Erdem Tan(Petrol Hareketleri Üretim Müdürlüğü), Göksel Gökçe ( Teknik Emniyet ve Çevre Müdürlüğü), Meryem ESKİ (Çalışan Yakını), Onur Keskin ( Teknik Emniyet ve Çevre Müdürlüğü),Sena Tokur ( Teknik Emniyet ve Çevre Müdürlüğü),Tenzile Görgün (Emekli Yakını,) Veysel Leblebicioğlu (Proje ve Yatırımlar Müdürlüğü), Yağmur Turgay (İnsan Kaynakları Müdürlüğü) Nurşah ŞAHİN

 

#

10 Oca 2017 - 10:40 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.