Turgut Reis’ten ‘Kadınlar Matinesi’

Derince'nin en eski ve en köklü okullarından biri olan Turgut Reis Okulu’nda Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen 'Kadınlar Matinesi' için hazırlık...

Derince'nin en eski ve en köklü okullarından biri olan Turgut Reis Okulu’nda Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen 'Kadınlar Matinesi' için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Geliri okul yararına harcanacak Kadınlar Matinesi'ne, Kocaeli'nin ünlü sanatçılarından Fatili'nin katılacağı öğrenildi. Yarın gerçekleştirilecek etkinlik için bilet almak isteyenlerin Okul Aile Birliği ile irtibata geçmesi gerekiyor.

 

ZÜBEYDE HANIM KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Cındık Demir, kadınlara yönelik düzenlenen bu organizasyona herkesi beklediklerini belirterek, "Her şeyi devletten beklemek doğru değildir. Biz de hem eğlenelim istedik, hem de okulumuza destek olalım istedik. Bu düzenlediğimiz kadınlar matinesine herkesi bekliyoruz. Saat 13.00-17.00 arasında Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki etkinliğimize herkesi bekliyoruz" dedi. 

#

16 Oca 2017 - 10:04 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.