Türk pirelli çeyrek finalde

Rakibini üstün bir oyunla 84-63 yenen Türk Pirelli, adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı Kırmızılılar  top 8’de Türk Telekom-Anadolu Hayat Emeklilik maç...

Rakibini üstün bir oyunla 84-63 yenen Türk Pirelli, adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı Kırmızılılar  top 8’de Türk Telekom-Anadolu Hayat Emeklilik maçının galibi ile karşılaşacakHeyecanın giderek doruk noktaya tırmandığı Corporate Basketbol League’de Türk Pirelli fırtınası esmeye devam ediyor.  Eleme maçında Yıldız Holding  ile karşılaşan Sarı Kırmızılılar,rakiplerini 21 sayı farkla 84-63  mağlup etti. Türk Pirelli Basketbol Takımı, bu sonuçla çeyrek finale yükseldi. Yıldız Holding karşısında maça çok hızlı başlayan Türk Pirelli, iyi savunma ile rakibini durdurdu. Hücumlarda Orçun, Volkan ve Kerem’in sayıları ile üstünlüğü ele geçiren Türk Pirelli, ilk periyodu  21-10 önde tamamladı. İkinci periyotta da ilkine benzer bir görüntü ortaya çıkarken, Pirelli’nin tempolu baskısı skorun  artmasına neden oldu. Pirelli ilk yarıyı  47-25 önde tamamladı.

 

FARKI AÇTILAR

Üçüncü periyot ise müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Timur, Recep ve Sinan’ın oyunu iyi yönledirmelerinin yanı sıra Volkan, Orçun ve Recep’in sayıları Türk Pirelli’nin üstünlüğünü sürdürmesini sağladı. Üçüncü periyot, 71-42 Pirelli üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta Mehmet Tüzer, Sinan ve Bora etkili oyunlarının yanı sıra Orçun, Timur ve Recep’in kaptığı toplarla gelen sayılar sonucunda maç 84-63 tamamlandı. Pirelli bu sonuçla çeyrek finale yükselen taraf oldu. Pirelli antrenörü Mehmet Sezer, “Etkili savunma yaparak rakibine göz açtırmayan ve önemli bir galibiyet alan oyuncularımı kutluyorum. Bu maçı unutup  oynayacağımız zorlu çeyrek final maçına konsantre olmalıyız.Bundan sonra kolay maç yok.Biz güçlü bir takımız ve kupayı almak istiyoruz.  Bu sebeple son üç maçta aynı tempo ve konsantrasyonla oynamamız lazım’’ dedi.

 

PİRELLİ: 84   YILDIZ HOLDİNG: 63

SALON- Kasımpaşa Spor Kompleksi

HAKEMLER: Murat Amaç **, Kerem Yılmaz **

PİRELLİ: Recep Göklek ***(12), Orçun Tatlıtuğ ****(16),Melih Kezer ***(15),Timur Hatacıkoğlu ***(2), Volkan Yazıcıoğlu ***(9), Bora Hor *** (6), Kerem Üren ***(16), Murat Tüzer ***(4), Sinan Akyıldız **(4)

YILDIZ HOLDİNG: Hasan Barış Tukur **(3), Berk İmamoğlu **, Onur Taşdemir **(2), Sadem Pehlivan ***(14), Murat Kaymaz **, Ali Şencan ***(5),Sinan Mete Taygan ****(31), Candemir Tokay (6), Murat Yalmacı **, Hayrettin Utku Soylu **(2)

1.periyod- 21-10, 2.periyod-26-15, 3.periyod- 24-17, 4.periyod- 13-21

#

29 Mar 2017 - 10:07 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.