Türk Seven Kardeşler’den “TÜRKÜ GECESİ”

Türk Seven Kardeşler Korosu tarafından türkü gecesi gerçekleştirildi. Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde bulunan Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda...

Türk Seven Kardeşler’den “TÜRKÜ GECESİ”
Türk Seven Kardeşler’den “TÜRKÜ GECESİ”
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Seven Kardeşler Korosu tarafından türkü gecesi gerçekleştirildi. Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde bulunan Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Türk Ocağı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir’in yanı sıra Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nihat Yıldız ve yönetimi ile, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, ADD eski Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak, , Türk Eğitim Sen Eski Şube Başkanı Süleyman Pekin, Yesevi Ocağı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği Kocaeli Şube Başkanı Engin Sönmez, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

 

TÜRKÜLERLE YAŞAYAN İNSANLARIZ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Ocağı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, “Türk Milleti olarak yaslarımızı, düğünlerimizi, muştularımızı türküleriyle yaşayan insanlarız. Atatürk’ün izinden giden yeni bir neslin olduğunu göstermek için bir araya geldik. Bu topraklarda olduğumuz sürece hep can vereceğiz. Ahlaklı, yetenekli kardeşlerimiz var. Onların biraz kültürel faaliyetlerde de emekler verdiğini görün istedik. Burada sizlerin huzuruna çıkacak olan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“KALP GÖZÜNÜZLE GÖRÜNÜZ”

Biz sadece doğup büyümeye, makama oturmaya gelmedik diyen Demir, “  biz Türk Milleti’nin üzerinde büyük sorumluluklar var. Biz bu dünyaya iz bırakmaya geldik. Atatürkçü kardeşlerimizi bir araya gelerek katkı sağlayacaklardan bir şey alabilmek gayretleri içerisindeyiz. Bizi kalp gözünüzle duyunuz. Bu millete sevdalı gençler yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. ”ifadelerini kullandı.  Türk Ocağı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir’in ardından Türk Diyanet Sen üyesi Şerif Hüseyin Ayaz tarafından katılımcılara dua ettirildi. Ardından program Mesut Çakır ve Hasan Yağız tarafından seslendirilen türkülerle devam etti.

 

TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ

Hasan Yağız ve Mesut Çakır türkülerini seslendirmesinin ardından kürsüye Onur Gülen – Onur Gülkan ikilisi, Şerafettin Yıldız, Şair Eyüp Cüce, Saltuk Gazi Sesigüzel, Osman Sayar, Hasanzade Elnur ve koro çıktı. Koronun sonrasında program sona erdi. Serkan BORLAK

mesut--hasan.jpg

yildiz-003.jpg

#

21 Oca 2017 - 12:13 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.518.544 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

EROL DEMİRBEK - el bab ta dün 5 şehidimiz daha oldu , şehitlerimize rahmet milletimize baş sağlığı dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 12:13