Turkcell: "10 binden fazla kişi giriş biletlerini BiP’ten aldı"

Turkcell'den yapılan açıklamasına göre “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması” nın elemeleri, İstanbul'da Demet Akalın’ın açılışı yapmasıyla başladı....

Turkcell'den yapılan açıklamasına göre “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması” nın elemeleri, İstanbul'da Demet Akalın’ın açılışı yapmasıyla başladı. 10 binden fazla genç, giriş biletlerini BiP uygulaması üzerinden ücretsiz alarak elemeleri yerinde izledi. fizy kullananlar da, uygulama üzerinden oy vererek 3 finalisti belirleyecek. fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması 190 lisenin sahne aldığı İstanbul elemeleriyle başladı. Kuliste yarışmacıları ziyaret eden Türk Pop müziğinin en önemli seslerinden Demet Akalın, öğrencilere sahne öncesi son tüyoları verirken, yarışmanın 20'nci yıl açılışını gerçekleştirdi. Bu sene 20'nci sanat yılını da kutlayan Akalın sahnede Hayalet şarkısını seslendirerek öğrencileri coşturdu.‘’Küçüklüğümde her gün ayna karşısında şarkı söylerdim. Hayal etmek, istemek, arzu etmek, inanmak çok önemli. Sadece ve sadece kendinize inanın.’’ diyerek öğrencilere moral veren sanatçı yarışmayla ilgili ise; fizy 20'nci Liselerarası Müzik Yarışması’nı gönülden destekliyorum ve sizi seviyorum’’ dedi. Yarışmanın kurucusu, ünlü müzik adamı Serhat Hacıpaşalıoğlu, ‘’Bu ödül, müthiş bir azmin, titiz bir çalışmanın ve samimiyetin karşılığı’’ diyerek, Demet Akalın’a ‘’20. Yıl Başarı Ödülü’’ takdim etti. İstanbul elemelerine bu yıl; Kocaeli, Yalova, Tekirdağ, Edirne, Bursa, Sakarya, Adana, Gaziantep, Sinop, Trabzon ve İstanbul‘dan olmak üzere toplam 190 lise katılırken, elemeler 2 gün boyunca sürdü.

 

“Biletler BiP’ten, Destek Seyirciden”

fizy 20'nci Liseler Arası Müzik Yarışması’nda BiP’ten gelen ücretsiz bilet uygulaması ilgi gördü. Seyircilerin, eleme turlarında ve finalde okullarını temsil eden öğrencileri izlemek isteyenler BiP uygulaması ile kazandıkları bilet koduyla salondaki yerini alarak okullarını desteklediler. BiP uygulaması üzerinden giriş biletlerini alarak İstanbul ön elemelerini yerinde izleyenlerin sayısı 10 bini aştı.

 

“Performanslar fizy’de”

Gençler gerçek müzik deneyimini bu sene fizy ile yaşamaya başladılar. fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması'nda bu yıl jürinin seçtiği finalistlere ek olarak 3 finalist daha eklenecek. İstanbul elemelerinde yer alan 190 okulun performans videoları fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen "beğen" özelliğiyle de internet oylaması yapılacak. Ayrıca, aday grupların destekçileri, sevdikleri performansları fizy üzerinden paylaşarak milyonlara ulaştırma fırsatı da yakalayacak.

#

26 Mar 2017 - 13:31 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.