Turkcell iş hayatına cepten bağlıyor…

      Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, işverenlerin ve şirket çalışanlarının hayatını kolaylaştıran ve iş hayatına renk katan...

 

 

 

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, işverenlerin ve şirket çalışanlarının hayatını kolaylaştıran ve iş hayatına renk katan yepyeni bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Türkiye’de bir ilk olan “İşte Mobilim” kurumsal mobil uygulamasıyla şirket çalışanlarının iş hayatında ihtiyacı olan tüm bilgiler tek tuşla cep telefonlarına geliyor.

 

ŞİRKET İÇİ İLETİŞİM

Uygulama sayesinde şirketler, günün mesajını, duyurularını uygulama üzerinden tüm çalışanlarına iletebiliyor. İşte Mobilim aynı zamanda uygulama üzerinden yapılabilen anketlerle çalışan memnuniyeti ve bağlılığının ölçülmesi konusunda da şirketlere aradıkları çözümü sunuyor. Uygulama üzerinden günlük yemek menüsü, personel servisi bilgileri, şirket çalışanlarının iletişim bilgilerine de erişilebiliyor. Şirket çalışanları İşte Mobilim uygulamasıyla iş arkadaşlarının doğum günleri, yemek kartında kalan kredi miktarı gibi bilgilere de ulaşabiliyor. 

HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

 

Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Turkcell’in kurumsal müşterilerine sunduğu yeni uygulamaya dair şunları söyledi: “Bugün iş dünyasının vazgeçilmezi olan mobiliteyi işimizin her alanında kullanıyoruz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Turkcell grup çalışanlarına özel geliştirdiğimiz ve 15 bin çalışanımızın kullandığı şirket içi mobil uygulamamız Turkcell Mobilim, kurumsal müşterilerimiz tarafından da çok beğenildi.

 

500 BİN KURUMSAL MÜŞTERİ

 

Bunun üzerine hizmet verdiğimiz 500 bini aşkın kurumsal müşterimizin ihtiyaçlarından yola çıkıp iş dünyasında bir ilke imza atarak “İşte Mobilim” uygulamasını hayata geçirdik. Bu uygulama iş hayatının dinamizmi içinde çalışanları yavaşlatan bürokratik süreçleri en aza indirerek, hem şirketler hem de çalışanlar için verimliliğe önemli katkı sağlıyor. Şirket-çalışan arasındaki iletişimin hızlı ve kolay bir şekilde kurulmasını da sağlayan uygulama, böylelikle çalışan bağlılığının ve memnuniyetinin yüksek tutulması konusunda da şirketler için önemli bir potansiyel taşıyor.

3 FARKLI KATEGORİ

Çalışanların iş hayatındaki genel ihtiyaçlarını belirleyerek 3 farklı kategoride toplam 14 farklı uygulamayı “İşte Mobilim”de bir araya getirdik. Çalışanlar cep telefonlarına yükleyecekleri tek bir mobil uygulamayla, şirket içi duyurulardan önemli telefonlara, kurumsal rehberden ürün kataloğuna kadar birçok bilgiye “İşte Mobilim”den ulaşabilecek. Kurumsal müşterilerimiz kendi ihtiyaçlarına göre uygulamaya yeni özellikler de ekleyebilecek. Bu uygulamayla şirketler çalışanlarıyla etkin iletişim kurarken çalışanların da hayatları kolaylaşacak, asıl işlerine daha rahat odaklanabilecek.“     

#

29 May 2014 - 11:51 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.