Turkcell’de sürpriz gelişme

        Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Hazine'nin Gözde Girişim'in Çukurova grubunun yüzde 13.8'lik Turkcell hissesini ger...

 

 

 

 

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Hazine'nin Gözde Girişim'in Çukurova grubunun yüzde 13.8'lik Turkcell hissesini geri alabilmesi için gereken finansmanı sağlaması konusunda olumsuz görüş bildirdiğini söyledi. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Şeker, Gözde Girişim'e Çukurova Holding'in finansmanıyla ilgili Hazine Müsteşarlığı'ndan yazılı, BDDK da sözlü olarak negatif görüş geldiğini kaydetti.

 

İŞLEM DURDU

Şeker, "Hazine'den bize yazılı bir açıklama geldi. Olumsuz bir dönüş aldık. BDDK'dan da sözlü bir dönüş aldık. Bizim açımızdan işlem durmuş durumda. Ama süre olarak da 30 Temmuz'a kadar da mevcut bir süre var. Her iki kurumdan olumsuz dönüş geldi. Biz bu konuda çok istekliyiz, arzu ettiğimiz bir işlem. Şu aşamada konuyu kendi içimizde değerlendiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.  

#

17 Tem 2014 - 13:50 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.