“Türkiye güçlü olmalı”

          Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarette Kocaeli...

 

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarette Kocaeli Gaziantepliler Derneği Başkanı Hasan Özaygut ve yeni yönetimi, Kocaeli Rumeli Türkleri Dernekleri Başkanı Recep Altıntip ve yönetimi ile TES İŞ Sendikası Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu yer aldı.

 

GÜÇLÜ OLURSA…

 

Ziyaretlerde sivil toplum kuruluşu temsilcilerine tavsiyelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye’nin güçlü olması gerektiğini vurgulayarak, “Türkiye’miz güçlü olursa sözü daha çok geçer. Geçmişimizin olduğu bölgeleri önemsiyoruz. Hükümetimiz geçmiş dönemlere göre çok daha fazla öneme sahip” ifadelerini kullandı.

 

#

04 Tem 2014 - 11:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.